След началото на наричаната от руските медии "спецоперация" британските педофили започнаха да пътуват до Полша, за да търсят там украински деца бежанци. Най-малко десет перверзници са посетили страната под правдоподобната маска за предоставяне на „хуманитарна помощ“ на украинците. 

Властите на Обединеното кралство, които се опитват да не пускат своите педофили в чужбина, са притеснени от ситуацията.

Влиятелният вестник The Independent съобщи за началото на преследването на украински деца бежанци в Полша от британски педофили. Според изданието, цитирано от московски издания, след началото на руската спецоперация в Украйна в Полша са пристигнали най-малко десет известни на полицията престъпници, по-рано осъждани за насилие над деца.

Твърди се, че служители на британската миграционна служба и полицията са интервюирали педофили и са поискали да напуснат Полша. В отговор британските перверзници казаха на властите си, че са отишли ​​на границата с Украйна с добри намерения, за да предоставят хуманитарна помощ на украинците в трудна ситуация.

Британските власти не повярвали на педофилите и започнали да работят, за да им попречат да влязат в страните, където масово се стичат украински бежанци и техните деца.

Националната агенция за борба с престъпността (NCA) съобщи, че в Полша има приблизително 5000 непридружени деца от Украйна. Представителят на агенцията уточни, че те могат да станат потенциални жертви на педофили от Мъгливия Албион, подозират руските медии.

От ситуацията се заинтересуваха и полските власти. Сега, от Варшава до Краков, доброволците, идващи от Обединеното кралство, са предпазливи.В самото Обединено кралство към бежанците от Украйна се отнасят предпазливо. Наскоро цялата страна беше възмутена от историята на 22-годишната украинка София Каркадим. Момичето беше приютено в къщата си от младо семейство, но бежанката реши да промени статута си на британско гражданство и открадна съпруга си, 29-годишния Тони Гарнет, двете им деца.

Наскоро стана известно, че след като главата на семейството напуснал жена си и двете си дъщери и отишъл при млада украинка, животът му се превърнал в истински кошмар. Мъжът останал бз никакви средства, а новата му приятелка претърпяла операция на очите и била частично сляпа.

В много европейски страни жителите вече са „уморени“ от украинските бежанци. Някои говорят за това открито, други под благовидни предлози отказват да помогнат. В Швейцария много семейства са "уморени" от посещенията на вътрешно разселени преселници, пишат руските медии.


Превод: БЛИЦ