Британец заряза армията и проби в гей порното, съобщава The Sun.

Даниел Макграфин станал военен, защото това било желанието на родителите му. Служил в артилерията шест години. Бил шофьор на камион. „Това те променя. Практически не съм спал”, спомня си британецът.Заради тежката работа получил нервен срив. Дали му две седмици почивка. След нея обаче той решил да не се връща в армията.
Дезертьорът се криел успешно в продължение на година, след което попаднал в затвора за осем месеца.Излизайки на свобода, Макграфин започнал работа като чистач във фитнес. След това станал треньор и диджей.

Един ден позната му разказала за свой хетеросексуален приятел, който се снима в гей порно. Даниел се свързал с него, участвал в кратки снимки и за труда си получил 750 долара.Именно това го накарало да потърси самостоятелно работа в тази индустрия. Кандидатствал в най-голямото студио за гей порно - Lucas Entertainment, и преминал успешно подбора.

Даниел признава, че към момента може да спечели до 1000 долара на ден и то само за няколко часа снимки.

Британецът твърди, че работата не влияе на личния му живот. Определя се като хетеросексуален и е щастлив с приятелката си Фрея.Той обяснява, че ако се снимаше в нормално порно, би получавал много по-малко, а конкуренцията, с която би трябвало да се справи – много по-голяма.Фрея казва, че няма нищо против кариерата на гаджето си. Тя е убедена, че ако любимият й прави секс пред камерата с някой от противоположния пол, може и да изпита някакво влечение. Но за момента не се съмнява във верността му.

Превод: БЛИЦ