Поп звездата Бритни Спиърс е излязла от психиатричната клиника, в която бе настанена през януари. Папраци на TMZ заснеха Бритни по време на излизането ѝ от хотел "Бевърли Хилс“ вчера с 12 години по-младия си приятел Сам, който през цялото време я пазеше от фенове и журналисти.

В ръцете си Бритни носеше гуменки, телефон и куфарче, а самата тя беше обута в чехли, с разрошена коса и странно изражение на лицето.


"Отдавна не е изглеждала толкова зле", коментира неин фен, един от многото, събрали се пред хотела, за да видят любимката си.

По информация на един от нейните сътрудници, Бритни е била хоспитализирана против волята ѝ в психиатричната клиника, където ѝ е била оказана помощ. В социалните мрежи обаче тя написа, че го прави, за да се погрижи за себе си и психическото си здраве.

Според медиите, певицата решила да се прибере при семейството си, когато разбрала, че баща ѝ е претърпял операция и е вече 28 дни в болница. В даден момент обаче, Бритни престанала да взема медикаментите, които приема от 2007 г., когато претърпя нервен срив и обръсна главата си във фризьорски салон в Лос Анджелис. Оттогава насам обаче тя се взе в ръце и дори възроди успешно кариерата си. Влошеното физическо здраве на баща ѝ обаче се отрази зле на цялото семейство, особено на блондинката.