Първата дама на Франция Брижит Макрон свали шината от ръката си заради президента на Русия Владимир Пуин. Както БЛИЦ съобщи, преди дни съпругата на Еманюел Макрон е претърпяла неприятен инцидент по време на морската си разходка. Тя се е подхлъзнала на лодката и е навехнала рамото си.

По съвет на лекарите след произшествието госпожа Макрон сложи на ръката си поддържаща медицинска шина.

В понеделник първата дама на Франция и съпругът й посрещнаха руския президент в лятната си резиденция Форт Брегансон. За събитието бившата учителка бе избрала стилна светлосиня рокля.

На кадри, които се появиха в местни медии, се вижда, че малко преди срещата тя все още е с шината, но минути преди церемонията по посрещането я е свалила.Руският държавен глава подари красив букет цветя на домакинята, след което се ръкува със съпруга й.

След края на официалната фотосесия Еманюел Макрон непохватно хвана половинката си за ръката, причинявайки й страшна болка. Френският държавен глава определено бе забравил за травмата на половинката си. След като я хвана за болната ръка, първата дама рязко се хвана за мястото и му каза нещо.

Всичко това бе запечатано от обективите на журналистите.