В Индонезия момче на 14-годишна възраст било ухапано от кобра, която отглеждал като домашен любимец. Арил публикувал снимки на своята рана в социалната мрежа, молейки за помощ, но за нещастие той починал само 12 часа по-късно, съобщава "Дейли Мейл".
Тийнейджърът бил ухапан по ръката от змията, докато се опитвал да я снима в дома си в провинция Западна Ява.

В началото момчето пуснал в мрежата снимка на току-що изкъпаната си кобра като написал към нея - "Хайде да се усмихнем".Следващата публикувана фотография, обаче, вече показвала кръвта по ръката на Арил. Той се опитал да върже връзка за обувка около ръката си, за да попречи на отровата да се разпростре по тялото му. 

 

Момчето написало, че се намира между живота и смъртта и отправил запитване към приятелите си да му помогнат в критичната ситуация. Майка му по-късно обяснила, че Арил е бил сам в дома им. Бащата на починалия е на работа в чужбина. Тийнейджърът отправил и зов към приятелите си някой да го закара до болница.

Арил бил транспортиран до лечебно заведение един час по-късно, но те не успели да му помогнат и момчето починало.Според местните издания, момчето е притежавало няколко змии. Той също така бил член на организация, която организирала улични представления с опасните влечуги и така събирали средства за благотворителни дейности. 

Превод и редакция: БЛИЦ