Ако бъде избрана за президент, Хилари Клинтън може да повери ролята на "първа дама" не на съпруга си Бил Клинтън, както се очаква, а на дъщеря си Челси, пише в. "Кориере дела сера".
Това мнение започна да се налага, след като 36-годишната Челси по-рано тази седмица произнесе кратка встъпителна реч на конгреса на американските демократи, с която представи майка си Хилари.

В тази кратка реч Челси обрисува майка си като любящ човек, който е бил неотлъчно до нея през годините на израстването й, предава bTV. 

Челси направи тогава силно впечатление не само с думите си, но и със стилната си червена рокля, която носеше. Мнозина вече започнаха да правят паралел между нея и дъщерята на Доналд Тръмп - Иванка, която е известна с елегантността си.

Двете между впрочем се познават и в миналото са си ходили дори на гости, но сега обстоятелствата ги принуждават да се противопоставят една на друга.

Според анализатори, ако Хилари стане президент, то тя може да повери на Челси същите въпроси, с които тя лично се занимаваше, когато беше първа дама на президента Бил Клинтън, а именно въпросите, свързани с децата, с образованието и със здравеопазването.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ!