Най-известните вампири в Холивуд — Ники Рийд и Иън Сомърхолдър станаха родители. Екранната Роуз Кълън от „Здрач“ и пламенния Деймън Салваторе от „Дневниците на вампира“ се сдобиха с първа рожба. Двойката си има прекрасно малко момиченце, което феновете вече на шега наричат „вампирчето“. Новината изненада приятно не само приятелите и роднините на семейството, но и техните почитатели.
Иън дълги години излизаше с българската актриса Нина Добрев, но за съжаление не успяха да стигнат до сватба. Кариерата се оказа по-важна за звездата и тя сложи край на връзката им. Иън пък се утеши с най-добрата й приятелка — Ники Рийд. И се оказа, че в нейно лице е срещнал сродната си душа, а скоро след това двамата се ожениха.

Нина отказа да присъства на сватбата, макар да прати подарък на двойката. Тя обаче бе една от първите, които им честитиха, когато се разбра, че очакват дете. Самият Иън Сомърхолдър не крие, че именно желанието за семейство го е отдалечило от Нина. „Аз мечтаех за деца, куче и къща в провинцията. Кучето осигурихме, но за децата и къщата не успяхме да се разберем“, с усмивка отбеляза той в едно свое интервю.

Бебето се роди на 25 юли, а новината за раждането му изтече едва преди часове. Причината е, че Иън и Ники искаха да запазят раждането му в тайна. „През моите 38 години на тази Земя, никога не съм преживявал нещо по-силно и по-хубаво от това. Не мога да си представя нещо по-вълнуващо от следващата глава, която ни очаква“, заяви Иън по този повод. Месец преди раждането Ники Рийд предупреди, че не желае медиите да слухтят около семейството й. „Първия месец искаме да останем сами, далеч от света.

Няма да отговаряме на никого“, каза тогава тя. Съдейки по факта, че почти месец криха раждането на детето, явно успяват в това.