37-годишният Небойша Маркович  бе ликвидиран днес посред бял ден в Баново Бърдо, Сърбия. Той бе убит, когато излезе от колата си, за да вземе количка за дете от багажника. На мястото гледката бе шокираща  - тялото на убития лежеше по средата на улицата, а до него имаше количка, пише Blic.com. 

Небойша Маркович е убит пред къщата, където е живял със съпругата и бебето си. Той е зет на известния член на прословутите Розови Пантери Александър Ш.


Съседите му разказват, че не са чули нищо, видели само как пристига Бърза Помощ.

"Връщах се от магазина, когато видях спешната помощ, не подозирах, че са убили някого. Видях това момче, което живееше с жена си... тъга, не изглеждаше като опасен човек", казва съседка.

Маркович бил ликвидиран с няколко куршума в главата и гърдите и починал на място. Той е живял в къща близо до къщата, където живее бившият баскетболист на „Партизан” Вукашин Авдалович, по чиято кола по грешка е била хвърлена бомба миналата година.

Моментът на убийството бе запечатан от охранителни камери. Сръбски медии публикуваха шокиращото видео, но малко по-късно то бе премахнато.

Превод: БЛИЦ