Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън е била принудена да признае публично за диагнозата си, пише британският таблоид "Daily Mail".

Съобщава се, че неизвестни лица, които са притежавали медицинските документи на Кейт, са се свързали с двореца Кенсингтън със заплахи да публикуват данните от прегледите й. Може би принцесата е била принудена да направи изявление, за да изпревари изнудвачите си, допускат в редакцията.

Не е ясно дали зад това стои някой от лондонската клиника, където от десетилетия се лекуват членове на кралското семейство.

Трима служители на клиниката са разследвани.

БЛИЦ припомня, че само ден, след като стана ясно, че е имало опит за кражба на документацията от болницата Кейт направи своето видео признание.

Паника на Острова! Кейт Мидълтън съобщи, че е болна от рак ВИДЕО

Припомняме, че след като изненадващо световните медии съобщиха, че Кейт Мидълтън е претърпяла коремна операция, веднага започна да се спекулира по темата със здравословното ѝ състояние.

От Бъкингамския дворец официално обявиха, че тя ще се възстановява до Великден, но повече не бе подадена никаква официална информация.

Липсата на каквито и да било новини за здравето на принцесата на Уелс започна да поражда всякакви слухове, но нито един от тях не включваше страшната диагноза "рак". След като стана ясно, че самият крал Чарлз III се бори с неназовано онкологично заболяване, спекулациите за здравето на Кейт някак не сочеха в същата посока.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук