Стефани Мулик от Швеция си е поставила за цел да се превърне в Барби и затова още на 13-годишна възраст се е подложила на първата естетическа корекция.

20-годишната девойка харчи 15 000 евро годишно за пластични операции, съобщават световните издания. Стефани e споделила, че нейните майка и леля са я "запознали" със света на корекциите и че на споменатата 13-годишна възраст тя е имала вече филъри в устните си.Момичето признава, че от 17-годишна възраст попълва устните си по малко всеки месец и смята, че това е най-доброто нещо, което е правила. Нейното вдъхновение били куклите Барби и шведката смята, че устните й я правят да изглежда перфектно. Освен това, Стефани досега е коригирала брадичката, бузите, веждите, линията на челюстта и е поставила изкуствени зъби.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You're mad I'm back, big mad He's mad, she's mad, don't care, stay mad Ah-hah, ah-hah Shirt: @abratbabystore

Публикация, споделена от THE LIVING BRATZ DOLL️ (@blondiesteffi) на


Шведската Барби не планира да спира с промените, тя иска да уголеми зъбите си, да премахне ребрата си, да направи лифтинг, да увеличи задните си части, да има котешки очи ...Семейството и приятелите я подкрепят в нейните идеи и мислят, че изглежда много добре.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In love w this Bratz jumpsuit by @abratbabystore ️️️️️

Публикация, споделена от THE LIVING BRATZ DOLL️ (@blondiesteffi) на


„Животът ми стана по-лесен след операциите. Не знам колко харча за тях, но е около 1500 евро на месец. Хората мислят, че изглеждам страхотно. Доволна съм от резултатите до момента и не смятам да спирам“, споделя Стефани.

Превод и редакция: БЛИЦ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ice me out????

Публикация, споделена от THE LIVING BRATZ DOLL️ (@blondiesteffi) на