Клиентка си е закупила еротично бельо от онлайн магазина Shein, направила е грешка относно размера и накара мрежата да се тресе от смях. Съответното видео се появи в нейния акаунт в TikTok.

Потребителката @jackontherocks__ е демонстрирала новите си вещи пред камерата. Става въпрос за комплект от черен мрежест плат, състоящ се от бикини и кроп топ с дълги ръкави.

Размерът им се е оказал твърде малък и жената е решила да го постави на френския си булдог. „Как въобще това може да бъде облечено от жена или мъж?“ казва тя.

Публикацията е станала вирусна и има над 700 хиляди гледания и 170 хиляди харесвания. Последователите на блогърката са развеселени от външния вид на нейния любимец и са започнали да се шегуват с това в коментарите.

„Наистина много му отива!“, „Моля, направете му снимка и прикачете кадъра към рецензията на уебсайта на Шейн!“, „Може би трябва да се прибавят и изкуствени мигли“, „В този си вид той може да ви помогне спечелите малко пари ”,„ Сега трябва да направите така, че той да има акаунт в OnlyFans!", коментират потребителите.

Превод и редакция: БЛИЦ
 
@jackontherocks__

You did me dirty with this one SHEIN #shein #sheinfail #wtf #whatthehell #whatisthis #lol #failblog #frenchie #Dance4Tomorrow

♬ original sound - Lacie