34-годишната Ин Сотеара от Камбоджа отвлякла петмесечната дъщеря на свои приятели, увила я в чувал за боклук и я изхвърлила до контейнерите за боклук. В съда жената заявила, че причината за постъпката ѝ била силната любов към детето, пише в. "Дейли Мейл".

Ин Сотеара отвлякла детето на своите приятели, когато те я поканили на празнична вечеря. Около полунощ тя проникнала в спалнята на петмесечното дете, пъхнало го в чувал и спуснала чувала през прозореца с помощта на въже. След това похитителката си тръгнала от дома на приятелите си с мотор, взимайки детето със себе си. 

Следващите действия на Ин не подлежат на разумно обяснение: първо тя отвлякла детето, но след това решила да се избави от него. Но вместо да го върне на родителите му, жената го изхвърлила в контейнери за боклук, предварително запушвайки му устата с тиксо. За щастие, случайни минувачи чули плача на младенеца, спасили го и позвънили в полицията.  

Ин Сотеара била задържана още преди нейната жертва да бъде намерена. В съда жената заявила, че отвлякла детето заради любов. Но полицаите предоплагат, че първоначално похитителката е имала намерението да иска отпкуп за детето, за да се разплати с кредитори. Срещу жената са повдигнати обвинения в похищение и опит за убийство. Съдът я е осъдил на 11 години лишаване от свобода.  


Превод и редакция: БЛИЦ