Принц Хари не може да посещава баща си крал Чарлз, без предварително да предупреди за това, пише „Мирър“. Това условие било поставено, след като на по-малкия син на монарха било отказано да пренощува в стая в кралския дворец.

Няма места

В началото на септември Хари бе в родината си за наградите Well Child. Но не получил разрешение да преспи в замъка Уиндзор, където сега живее баща му, а преди това – баба му и дядо му.

Макар че татко му по това време дори не бил там, а на лятната си почивка в Балморал, Шотландия. Очевидно принцът е искал да остане в този дворец, за да може да посети гроба на любимата си баба, кралица Елизабет, в параклиса "Сейнт Джордж", на годишнината от нейната смърт. Но молбата му е била отхвърлена на основание, че няма налични имоти в кратък срок.

Начален Бонус до 1500 лв. за Онлайн Казино Игри от efbet!

Хлад

Както е известно, Хари и жена му Меган заедно с двете им деца живеят от 2020 г. в Монтесито, Калифорния, като се отказаха от задълженията си на членове на кралското семейство. Напоследък отношенията между Чарлз и сина му съвсем охладняха, като Хари спря да получава и покани за важни семейни и дворцови събития.

Сега се оказа, че за да посети баща си и да преспи при него, трябва да подаде специална молба. Хари не го е виждал от коронацията през май тази година. Следващото му пътуване до Острова ще бъде през януари догодина.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук