23-годишната манекенка и актриса Айрланд Болдуин не се стеснява от показването на тялото си. И този път не беше изключение.

Момичето има около 540 хиляди фенове в Instagram, а сред абонатите й са Джиджи Хадид, Кендъл Дженър и любимия й Бийбър. Айрланд често показва откровени снимки в социалната мрежа.Този път тя реши да публикува снимка, на която е топлес, на която позира, седнала на дивана в ефектна поза и прикривайки голите си гърди с ръка. Аирланд носи кадифени панталони, а русата й коса се спуска по голия гръб. И моделката не можа да избяга от сравнението с ефектната си майка. Много фенове са отбелязали, че изглеждат много сходни. Някои обаче написаха, че дъщеря й все още не може да победи майка си.

Изглежда, че Айрланд вече е имала голям късмет от раждането си - тя е родена в семейството на носителката на „Оскар“, красавицата Ким Бесинджър и известния актьор Алек Болдуин. Въпреки това е имала някои проблеми с родителите й: тя бе в продължителен конфликт с баща си, а миналата година той остави недоволен коментар под голата й снимка. Момичето също страдаше от хранителни разстройства, включително анорексия, отбелязва People.

Превод: БЛИЦ