Достатъчно беше само да посети известния си татко на снимачната площадка на филма, който се снима в момента, за да може всеки да пише за нея днес.

Силвестър Сталоун има три дъщери от брака си със съпругата си Дженифър, които израснаха като наистина красиви момичета, като очевидно е, че София (25) в момента е най-интересна за публиката.

Тя определено е наследила красотата от майка си, която е бивша манекенка. Тя учи комуникации в Университета на Южна Каролина и мнозина казват, че скоро може да се появи на големия екран.

Папарашките фотографи „я хванаха по улиците на Ню Йорк вчера и тя беше там, защото искаше да посети баща си.


За този повод тя избра да облече тесни, светли дънки, както и тясна тениска. Косата й беше оставена да пада свободно и тя не бе прекалила с грима си.

Тя определено е привърженик на естествената визия за разлика от Силвестър и Дженифър, които са редовни "гости" в клиниките за козметична хирургия.

„Естествена красота, младите момичета трябва да й подражават“, „Момичета, гледайте и се учете. „Естествен вид – винаги по-добър от естетическите корекции, които са популярни днес“, „Красиво е“, бяха само част от коментарите в социалните мрежи.

Превод: БЛИЦ