На 14 април миналата година тайванският уфолог Скот Уоринг, широко известен със своите конспиративни теории за посещение на Земята на пришълци, преглеждал записи от камерите на борда на Международната космическа станция и неочаквано забелязал нещо удивително, пишат местни медии.
 


В орбитата на Земята се появило светещо кълбо, което след това се разделило на 4-6 по-малки кълбообразни огньове. След това подобен куп от огньове се появил на друго място, недалеч от МКС. Според уфолога ако се прегледа внимателно, то може да се видят два големи летателни апарата, всеки от които е с диаметър около 300 метра и е с триъгълна форма.

Уоринг предполага, че може да става дума за легендарните американски самолети "TR-3B Astra". Много конспиролози смятат, че ВВС на САЩ са създали въздухоплавателни апарати на основата на извънземни технологии и тези футуристични самолети могат не само да се издигат в космоса, но също така да стават напълно невидими и да се телепортират.

Скиптиците отричат съществуването на самолети "TR-3B Astra". По техни думи, ако имаше подобно оръжие, Пентагонът непременно би го демонстрирал, дори и само да изплаши хората по света и Русия. 

Превод: БЛИЦ