В интернет набира популярност любопитно видео, направено в началото на месеца в бразилска ферма. На него е запечатана крава с три рога.

Излишното образувание е разположено в средата на главата на животното. Необикновеното говедо се разхожда сред събратята си и, съдейки по кадрите, се чувства не по-зле от тях.

Според някои специалисти, които вече са изгледали видеото, третият рог се държи на мутация, предизвикана от замърсяване на околната среда.

Припомняме, че за подобна крава медиите съобщиха през 2016 г. Животното бе открито в Узбекистан. Тогава специалистите заключиха, че за аномалията са виновни лошият въздух, храна и вода.
Според други експерти обаче третият рог може да се е появил по напълно естествени причини, които към момента са неизвестни на науката.
 
Много потребители в мрежата побързаха да нарекат кравата „изчадие на Ада”, „дяволски звяр”. Очевидно много хора виждат в нея сатанисткото божество Бафомет -  сумарен образ на астрален идол, божество, което рицарите Тамплиери са обвинени, че почитат. Последователите му считат, че съдържа в себе си мъдрост и познание на висше ниво в пряка връзка със сътворението на човешкото същество и неговата сложна и многообразна същност.
 

Превод: БЛИЦ