Джордж Клуни стоял на колене пред любимата си Амал цели 20 минути, преди тя да отговори на най-важния въпрос – иска да да бъде негова съпруга. Това разказа холивудската звезда пред британското издание Sun. Холивудският актьор поканил красавицата на романтична вечеря в дома си. Поднесъл шампанско и я помолил да потърси с какво да запалят свещите в едно от чекмеджетата на близкия скрин. Тя отворила чекмеджето, но вместо запалка видяла красива кутийка с годежен пръстен. Обърнала се изненадано и видяла, че Джордж вече е застанал на колене и очаква отговора ѝ.

"Стоях така в продължение на 20 минути. Тя просто се взираше в пръстена и казваше „О, Боже мой!“. Беше толкова шокирана“, спомня си актьорът.

От скоро двойката се радва на близнаци – Ела и Александър. Самият Клуни приема родителството много сериозно, дори прекалено.

„Къщата ни е изпълнена с топлите звуци на бебетата и плач. Когато приятелите ми ме видят да сменям пелените им и да се смея заедно с тях, често са изненадани“, споделя той пред Sun.