EA Sports Complex не е само за хардкор фенове на спорта
Триизмерна социална гейминг мрежа, наречена EA Sports Complex, вече е достъпна в PlayStation Home, съобщава TechNews.bg. Новата услуга дава възможност за интерактивно общуване и споделяне на гейминг опит онлайн, съобщиха от разпространителя на игри Пулсар ООД.
 
В новосъздаденото пространство геймърите могат да играят разнообразни уникални мултиплеър онлайн игри с приятели в PlayStation Home, както и да преглеждат ексклузивни гейм трейлъри и видеоклипове, да научават повече за любимите си игри на EA Sports.


При старта си, EA Sports Complex ще включва състезателната игра Texas Hold ‘Em Poker и EA Sports Racing с автомобили от Формула 1. Играчите могат да предизвикват до 8 от приятелите си в Texas Hold ‘Em Poker и да играят по собствен начин.

В допълнение към покера, геймърите могат да седнат зад кормилото в EA Sports Racing и да се състезават за най-добро време срещу приятелите си с екслкузивни автомобили.

Скоро ще бъде пусната и EA Sports Golf, в която геймърите ще да тестват уменията си със стика. Като добавка към голф играта в бъдеще EA Sports Complex ще предоставя и нови елементи като ранглисти, покер гривни и система за възнаграждения.

Заедно със забавните игри, EA Sports Complex ще предложи и гейм трейлъри на най-новите заглавия, както и задълбочени списъци с продуктови елементи. С разрастването на тази динамична арена ще бъдат добавени нови игри и специфични за франчайза околни среди, разработени, за да осигурят ново преживяване.

В началото EA Sports Complex ще бъде достъпна в Северна Америка и Европа. Скоро мрежата ще се разгърне и на други територии. /БЛИЦ