Експерт по езика на тялото оцени какво ще се случи с брака на Доналд Тръмп и Мелания след края на мандата му, пише Mirror.

Световноизвестният говорител по психология на публичните изказвания Брус Даръм анализира взаимодействието на двойката  в началото на президентството на милиардера и в последните им съвместни изяви в Белия дом. Той смята, че въпреки слуховете за раздяла, бракът им няма да се разпадне.

Освен това той твърди, че настоящото поведение на Мелания на публични места със съпруга й предполага, че в отношенията им  се случват промени. Според него най-вероятно тя няма да се раздели със съпруга си, а ще заеме водеща позиция в брака им.

Специалистът оцени и движенията на двойката по време на първия им танц при встъпването в длъжност на Тръмп през 2017 година. Даръм подчертава, че тогава Мелания е опитала да подкрепи съпруга си, който се чувствал неудобно.

„Тя слушаше бърборенето на Тръмп, защото знаеше, че по този начин ще му бъде по-лесно да оцелее в неприятното за него занятие“, обяснява специалистът.

В същото време експертът отбелязва, че според него липсата на внимание от страна на Тръмп е повлияла на съпругата му. Сега Мелания се грижи по-малко за съпруга си и е по-фокусирана върху благополучието си. „Дори в брака нарцистичните му наклонности се проявяват в пълна сила”, посочва в заключение Даръм.