Мадлин Маккан е жива и живее под нова самоличност заедно със семейство в Германия. Това твърди екстрасенс, който работи заедно с полицията по случая. 


Мадлин изчезна безследно по време на семейна почивка от апартамента в Прая да Луш в Португалия вечерта на 3 май 2007 година. Изчезването на малкото момиче предизвика безпрецедентно полицейско издирване, което е активно и днес. 

Британските и португалските власти стартираха тогава огромна по мащабите си операция, която продължава вече цели 12 години. За съжаление, издирването не дава абсолютно никакъв резултат. 

Въпреки това, екстрасенската Фия Йохансон, която е работила с американски силови агенции по случаи на изчезнали хора, вярва, че момичето е живо и в добро здраве.


Скотланд Ярд обяви името на българката в лилаво, издирвана за изчезналото момиченце Маделин Маккан, съпругът ѝ бил педофил

Фия каза пред "Дейли Стар": "Тя е жива. Виждам я в Германия. Тя си няма и на представа, че има друго семейство. Когато бе отвлечена, тя бе много малка и не си спомня нищо за истинското си семейство". 

По думите ѝ, Мадлин е била отвлечена от германски трафикант на деца, който я е държал в плен. 

Две години след отвличането ѝ жена член на криминалната банда се смилила над детето и му помогнало да избяга, твърди още Фия. 

Ясновидката направи първоначално твърденията си през октомври. 

Месец по-късно бивш полицейски шеф от Португалия заяви, че по случая е задържан нов заподозрян. Става дума за германски педофил, който говорил за убийството на Мадлин в интернет чат. 

Фия твърди, че новите родители на Мадлин са на възраст между 70 и 80 години. Живеят някъде около Кьолн. Имат обичайни германски имена, както и още една осиновена дъщеря. 

Името на Мадлин е сменено на Мелани. Сега детето е светло русо. 

"Обича да слуша музика и да танцува, има невероятен глас", твърди още ясновидката. 

"Тя ще се срещне отново със своето истинско семейство по случайност. Предсказвам, че това ще се случи между 2022 и 2024 година, защото до тогава тя ще стане много известна с пеенето си", казва още тя. 

"Тя винаги се опитва да помага на хората, защото има златно сърце. Добрата новина е, че тя не помни нищо от травмата", разкрива още Фия. 

Според нея, Мадлин е била отведена първо в две други страни, преди да е била заведена в Германия. 

Превод и редакция: БЛИЦ