Звездата от "Игра на тронове" Емилия Кларк, която играе Денерис Таргариен - майката на драконите, издаде подробности от последния сезон на дълго очаквания сериал. 32-годишната актрисата заяви, че героинята й и Джон Сноу ще имат "епична“ връзка във финалните шест епизода на сагата.

Майката на драконите, както е известна още героинята на Кларк, се събра с Краля на севера в края на седмия сезон на сериала, без и двамата герои да осъзнават, че имат роднинска връзка и всъщност са леля и племенник. Британската звезда очаквала с нетърпение сценария на осмия сезон, за да разбере какво всъщност ще се случи с героите, съобщава "Контакт мюзик".

"Изпратиха ми сценария и го прочетох още същия следобед. След това просто излязох от вкъщи и обикалях безцелно Лондон в продължение на три часа, защото беше толкова епично“, споделя Кларк.

"Героинята ми има най-съвременната връзка в сериала. Те са толкова невероятно еднакви, толкова много неща ги свързват. Той носи със себе си почтеност, която тя не е изпитвала до момента. Затова мисля, че това е една интересна връзка“, допълва актрисата.

Звездата признава, че винаги се притеснява, че ще разочарова феновете си с внезапните обрати в сериала, но е наясно, че не може всички да са щастливи.

"Искаш всички да са доволни? Но във финалния сезон на всяко шоу има доста разочаровани хора, ще има спорове между приятели и въпроси "Ти на коя страна си?“, подчертава актрисата.

Кларк обаче е категорична, че е важно шоуто да приключи докато интересът към него е изключително висок и то е на върха.