Популярна еротична звезда казва, че мечтата й е да бъде майка, която си стои вкъщи. Ашли Матисън, която започна дейността си в TikTok, правейки видеоклипове, в които разклаща гърдите си, сега печели над 2 милиона долара (1,56 милиона британски лири) годишно, публикувайки съдържание за възрастни.

22-годишната Ашли казва, че бързо е научила „кода“ за получаване на повече последователи и е използвала природните си дадености, за да привлече огромна аудитория, информира "Дейли Стар".

Първоначално Ашли си създава акаунт в TikTok през 2019 г., заедно с куп свои приятели. След това вижда как популярността й нараства, тъй като печели фенове с лудориите си без сутиен, докато влиянието на платформата нараства.

Благодарение на опита си като модел от 14-годишна възраст, Ашли нямаше никакви притеснения да се изявява пред камерата. Канадката, която започна нов живот в САЩ, постигна стабилен напредък, печелейки милиони фенове в платформата, но един инцидент доведе до експлозия на нейната популярност.

Говорейки пред Daily Star, Ашли, известна като Smashedely онлайн, признава, че платформите са станали много популярни в точното време за нея. Тя вече е милионер с редица предприемачески начинания в ход.

Сред тях тя е домакин на редовен подкаст с други звезди от OnlyFans, наречен Hotter Ones, където на участниците се задават по-пикантни въпроси и премахват по една дреха, ако не искат да отговорят.

Но зашеметяващата еротична моделка казва, че въпреки случващото се в момента, тя не иска нищо повече от това да се установи и да си остане майка вкъщи.

Тя казва: „Целта е да бъда млада майка. Аз съм на 22, не искам да бъда майка точно в сегашния момент, но в следващите три до пет години се надявам да създам семейство.

„Надявам се да се оттегля от това, но познавайки себе си, няма да мога да се оттегля напълно.“

Ашли казва, че преди да започне своята пикантна кариера, е посещавала училище за интериорен дизайн и може би ще използва това за следващата си стъпка.

„Обичам къщите и може би, когато всичко това приключи, ще инвестирам в имоти и може би ще се занимавам с дизайна на жилища, казва тя.

— Но засега просто отивам накъдето ме отведе вятърът".

Въпреки че казва, че вече се е свързала с мъжа, за когото вярва, че ще бъде човекът, с когото иска да се впусне в следващата фаза от живота си, тя все пак сподели какъв трябва да бъде мечтаният партньор.

„Моят идеален мъж определено е някой, който да ме подпомага не непременно финансово, а емоционално да ме подкрепя в това, което правя“, казва тя.

Превод и редакция: БЛИЦ