Ето колко излизат узото и морските деликатеси на гръцкото море това лято
Ресторантьорите на юг са повишили леко цените, но самите те казват, че са поносими за българите
Ако преди ковид пандемията сте плащали 27-30 евро за вечеря на брега на някой от курортите в Северна Гърция, сега се настройте за средно 10 евро отгоре.
Вечеря за двама, включваща салата „Рока спешъл“, порция октопод, порция калмари, порция скариди, 200-грамова бутилка ципуро (гръцка ракия), и, разбира се, достатъчно хляб, за да не оставите неустоимите сосове и заливки на дъното на чиниите, струва около 40 евро, пише 24rodopi.com.
Ресторантьорите на юг са повишили леко цените, но самите те казват, че са поносими за българите. А за клиентите гръцките вкусотии, чистотата в заведенията, доброто обслужване са повече от безценни.
Последвайте ни
3 Коментара: