Известният испански журналист Алфонсо Мерлос се забърка в невероятна драма, след като полугола красавица премина на фона на интервю, което дава от вкъщи. Унизената му приятелка определи случката като "срамна".

Алфонсо Мерлос е журналист, модел и знаменитост в Испания, но сега неговият личен живот е на прицел от медите в страната.


Мерлос гостуваше в YouTube канала "State of Alarm" на журналиста Хавиер Негре, когато полугола жена небрежно премина зад гърба му, в резултат на което ченето на Негре увисна от изненада.

Това обаче е само малка част от разразилата се драма, тъй като се оказа, че разсъблечената жена не е приятелката на Мерлос - бившата участничка в "Биг Брадър" Марта Лопес. Въпросната красавица е Алексия Ривас - репортерка в испанското телевизионно предаване "Socialite".
 

Потребителите в социалните мрежи бързо се нахвърлиха на скандалната случка, която кръстиха "Merlos Place“ - игра на думи, отнасящи се до американската сапунена опера "Мелроуз Плейс" (Melrose Place).

Снимките в Инстаграм профила на Мерлос моментално бяха залети с обидни и подигравателни думи, докато Туитър - от шеговити мемета.
Марта Лопес пък каза пред испанските таблоиди, че в момента преминава през доста болезнено раздяла с Алфонсо Мерлос и намира цялата афера за "неприятна" и "срамна".
 

Мерлос от своя страна се извини публично на Лопес и разкритикува журналистите, че не разграничават професионалния от личния му живот.