Мъж направи сензационно изявление девет години след участието си в музикалното видео на певицата Кейти Пери на песента Teenage Dream.

Според сценария човекът се влюбва в Кейти Пери, след което двамата страстно се целуват пред камерата. Според Джош обаче чувствата към знаменитостите не отшумели дори след изключването на камерата, съобщава The Sun.

На страницата си в Instagram 38-годишният Джош каза, че певицата първо го поканила в стриптийз клуб в Санта Барбара. Той отказал, казвайки, че работата е единственото, което го вълнува. Следващата им среща била на партито на техен общ приятел.

"На срещата я прегърнах и се обърнах, за да я запозная с моя приятел. В този момент тя свали панталоните ми заедно с бельото ми, за да покаже на момчетата пениса ми. Можете ли да си представите колко неприятно и неудобно се почувствах?", сподели човекът.

Инцидентът по думи на Джош е станал през 2012 г., седем месеца след като певицата се раздели със съпруга си Ръсел Бранд. Организорът на партито обаче отрече думите на Джош, като каза, че няма да позволи той да обиди приятелката му.

Това обаче не е първият подобен инцидент с Кейти Пери. Наскоро звездата бе критикувана, че си е позволила да целуне състезателка от Amercian Idol, където тя беше член на журито.

По-късно 19-годишният участник призна, че му е станало неприятно от инцидента, защото Кейти не му е оставила никакъв избор.