Жителка на Лос Анджелис похарчи повече от половин милион долара за пластични операции, за да заприлича на телевизионната звезда и модел Ким Кардашиян, пише Daily Mail, цитиран от БГНЕС.

Дженифър Памплона е преминала през 20 процедури и пластични операции: осем пъти е уголемявала задните си части и бедрата, махнала си е осем ребра, поставила си е импланти в гърдите и филъри в скулите си, няколко пъти е извършила ринопластика и липосукция, направила си е лифтинг на лицето и е поставила фасети върху зъбите си.Последното посещение на козметолога обаче завършило неуспешно за 27-годишниата американка. Памплона решила да увеличи устните си, но след процедурата развила алергия. Устата й била много възпалена и кървяла. Момичето не излизало от къщи и започвало да плаче всеки път, когато се видело в огледалото."Виждайки крайния резултат, не можех да повярвам - външността ми беше напълно съсипана, направили ми бяха рибешки устни", разказва тя пред репортери.

След няколко дни Дженифър отново се обърнала към специалисти - този път за премахване на филърите.
„Сега устните ми изглеждат като на старица - те бяха разпънати, а после спихнати, като надут балон“, оплаква се американката.Според Памплона тя извлякла поука от тази история и вече няма да прибягва към помощта на пластичните хирурзи. 

"Никога повече няма да правя операции, за да коригирам това, което и така си изглежда добре. Искам моята история да служи като пример за всяко момиче, което иска големи устни. Всичко беше като кошмар“, разказва момичето.