Попълнете търсена ключова дума или фраза

Индианец от Северна Дакота разказа за срещата си с извънземните

https://blitz.bg/svyat/indianets-ot-severna-dakota-razkaza-za-sreshchata-si-s-izvnzemnite_news797213.html Blitz.bg

Няколко години преди това цялото му семейство е било изчезнало

Северна Дакота, САЩ 05 Февр. 2021, 04:40 4747 прочита 0 коментара
Кларк Лутер, индианец, който живял в резерват в Северна Дакота, е разказал за срещата си през 1951 г. със "Звездните хора", съобщават световните издания. Срещата е станала в Северна Дакота.

Според неговите думи, един ден цялото му семейство изчезнало. Той бил млад мъж, когато това се случило през 1946 година. Те така и не били открити. Когато близките им отишли ​​да ги посетят, те установили, че изчезналите сякаш са станали насред вечерята и са тръгнали.

Храната била на масата и всичко изглеждало наред, с изключение на семейството. Те били общо седем души. Повече никой от резервата не ги видял. Била проведена церемония и шаманът казал, че те са заведени да живеят сред Звездните хора. Лутер казва, че посещението на звездните хора в резервата не е било необичайно, когато е бил дете.

"Понякога, когато хората изчезваха в резервата, беше казвано, че Звездните хора са ги завели да живеят сред звездите", разказва той.

Лутер е описал собствената си среща с НЛО: „Пет години след изчезването на семейството. Една вечер бях край езерото. Конете ходеха там вечер и аз исках да впрегна един от конете на паша край езерото и да го заведа в конюшнята. Беше около здрач. Изведнъж космите по тялото ми се надигнаха, сякаш от токов удар".

"Огледах се и го видях. Над хълма на север от мястото се появи огромен обект. Случи се бавно. Беше с размерите на линеен кораб. Седнах на брега на езерото и започнах да гледам. Конете избягаха. Аз бях сам. Корабът се премести в центъра на езерото и просто остана там, без да се движи. Увисна във въздуха. По някое време се отправих обратно към къщата си. Мисля, че тогава ме видяха. Изведнъж като прожектор светна светлина и падна директно върху мен. Продължих да вървя. Не знаех какво друго да правя. Когато се върнах в дома си, влязох вътре".

Отидох в спалнята, за да погледна през прозореца и тогава ги видях. Двама от тях. Бяха в спалнята ми. Спрях, замръзнах, когато ги видях. Те ме погледнаха и изглеждаха също толкова изненадани, колкото и аз. Височината им беше повече от два метра. Те бяха облечени в светли униформи, които блестяха, когато светлината на кораба падаше върху тях. Започнах да се отдръпвам към вратата и те ми казаха, че няма да ми навредят. Търсеха нещо. Разбрах, че са оставили нещо тук, но не можаха да го намерят. Когато ги попитах какво търсят, те отговориха, но не разбрах какво казаха. Лутер описва извънземните като „човекоподобни същества“.

"Казаха ми да не се страхувам и аз не се страхувах ”, споделя Лутер. - Всъщност се държаха така, сякаш дори не бях в стаята ... Делово търсеха нещо без да ми обръщах никакво внимание".Той също така е разказал, че тези извънземни са имали необичайно устройство, което приличало на тояга и имало мигащи светлини. Това било най-странното нещо, което е виждал. Те го държали и го повели из стаята. Според Лутер, най-вероятно пръчката им е говорела или нещо подобно, защото когато я насочвали във всички посоки, те изглеждали доволни, че нямам това, което търсят. След това пришълците са поставили устройството в кобур и то спряло да мига.

Впоследствие извънземните посетители се върнали на своя кораб и си тръгнали. Но преди корабът да излети, той спрял и увиснал над мястото, където някога е живяло изчезналото семейство.

„Техният дом бил под вода, след като правителството построило езерото (а и целият район е под вода). Гледах 30-40 минути. Космическият кораб просто висеше там. Никакво движение, никакъв звук, а след това изведнъж се изстреля нагоре и изчезна. Оттогава не съм го виждал", завършва разказа си индианецът Лутер.

Превод и редакция: БЛИЦ


 

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам