Известната 35-годишна моделка Ирина Шейк дори не мисли да жали за феновете, излагайки някои снимки по-откровени от другите. Но този път феновете получиха горещ рекламен видеоклип, в който звездата се появи топлес. 
 


Ирина седяла в студиото и позирала на фотографа в черни бикини, покривайки гърдите си с длан.

Тъй като това е реклама за козметична марка, моделкатане боядисва и не оформя косата си. А също така тя сваля всичко, което би могло да отвлече вниманието на абонатите от продукта. Но Ирина не е взела предвид, че в такава ситуация всякакви козметики биха представлявали най-малък интерес за феновете.


14,9 милиона души са се абонирали за инстаграма на моделката, а в коментарите можете да срещнете фенове от цял ​​свят. И това не е изненадващо - руският модел Ирина Шейк от Челябинска област започва работа в Европа и САЩ от 2005 година.

Много модни марки мечтаят да си сътрудничат с нея, изумени от нейната красота, след които и Кристиано Роналдо, и известният холивудски красавец Брадли Купър не можаха да устоят. Моделът се среща с актьора в продължение на пет години, родила е дъщеря му Лея. 

Превод: БЛИЦ