Смъртта на принц Филип остави огромна пропаст в живота на британското кралско семейство - това заяви Софи Рис-Джоунс, съпругата на принц Едуард, в интервю за радио BBC.


Софи и принц Филип

Тя е омъжена за най-малкия син на кралица Елизабет Втора и принц Филип, който почина на 99-годишна възраст в началото на месец април.


Шокиращо мистериозна тайна от погребението на принц Филип! Имало е таен… СНИМКИ

През сълзи Софи Рис-Джоунс разказа, че траурът на британската кралска фамилия е продължил по-дълго заради пандемията от новия коронавирус.

"За съжаление, пандемията леко промени нещата и е трудно да прекарваме толкова време с кралицата колкото бихме искали. Разбира се, опитваме се, но не е толкова лесно", казва тя.

Софи Рис-Джоунс споделя, че загубата на херцога на Единбург е отворила "огромна пропаст в нашия живот".


Софи на погребението на принц Филип

Тя и съпругът ѝ принц Едуард изпълняват официалните си ангажименти като високопоставен член на британското кралско семейство, но до скоро не се появяваха често публично.

Траур на Острова! "Операция Форт Бридж" е в действие, а ковчегът на принц Филип.. НА ЖИВО

Интересът към тях силно се повиши, след като принц Хари и съпругата му Меган Маркъл заминаха за САЩ, предава БТА. Принц Андрю - вторият син на кралица Елизабет Втора, пък спря да изпълнява официалните си кралски ангажименти, след като се оказа замесен в скандала с американския финансист Джефри Епстайн.