В Италия, където разпространението на коронавируса е придобило впечатляващи размери, има толкова много болни и мъртви, че започва истински хаос. Хората започват да губят човешкия си вид поради страх и паника.

Италианският артист Лука Францезе не може да погребе сестра си, която почина от коронавирус у дома. Той беше затворен в имението си заедно с трупа на мъртвата си сестра, тъй като погребалните служби отказаха да дойдат при него, да вземат и погребат тялото, уточнява pogled.info.

Естествено е вероятно и той да се е заразил. Той не само беше в една и съща стая с болната, но и самият той можеше да бъде носител на опасната инфекция. Опитвайки се да помогне на сестра си, той й направи изкуствено дишане и не го крие. 

Художникът говори за смъртта на сестра си в социалните мрежи и честно призна, че не може да я погребе, и че всички се отдръпнаха от него веднага след като разбраха, че той е правил изкуствено дишане на Тереза.

Най-лошото е италианската медицина. Мъжът не знаеше, че сестра му е заразена и тя също не знаеше това. Тя беше диагностицирана от лекарите след смъртта си.

Най-лошото е, че не е ясно какво да правим в такава ситуация. Всички отбягват артиста. Опитват се да игнорират проблема му. 

Да бъдеш в една и съща къща с трупа на сестра си няма да доведе до нищо добро. Тялото не само ще започне да се разлага, но все пак е източник на инфекция. Артистът има нужда от помощ при погребението й, а най-вероятно и спешна хоспитализация. В противен случай тази история ще свърши много зле.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!