Гол пенсионер на 68 години бе хванат да прави секс с крава, тъй като има фетиш. Това предаде "Дейли Стар".

Перверзникът бил арестуван и казал пред ченгетата: „Моите приятели са го правили и ми казаха, че чувството е хубаво“.

Мъжът е глобен само 8 паунда.

68-годишният Сико Мануун Бунджин завлякъл една женска крава в храстите, след като извършил полов акт с нея в Сонгкла, южен Тайланд.

Мъжът бил предаден на властите от зашеметени местни жители, станали свидетели на акта. 2-годишната крава Нон била спасена от ужасения си стопанин, който забелязал голия пенсионер, оправящ животното отзад.

Стопанинът признава, че преди време от съседи е научил, че една от кравите му е била нападната сексуално многократно, докато се разхождала из полето, ядейки трева. След това мъжът намерил Сико, гол и с крака, покрити в сперма.

Мъжът отказал да признае болните си действия и твърдял, че се разхождал само в търсене на растения. Фермерът обаче снимал перверзника, за да използва фотосите за доказателство.


И все пак странно, след като бил арестуван от ченгетата, Манун бил глобен само 300 бата (8 паунда) за обществена голота. Той избягал от наказанието за секс с кравата, тъй като в Тайланд липсват закони за подобни деяния.

Подполковник Ронан Суравит, заместник-директор на полицейското управление Хат Яй, казва: „Доведохме го за разпит и в крайна сметка той призна за скандалното поведение".

Възмутената жителка казва: „Аз минавах покрай района, когато собственикът извика за помощ, така че аз му помогнах да хване този извратеняк. Видяхме петна от сперма по краката му, а също и в областта, където той бе вързал кравата. Затова решихме, че той вече трябва да е свършил работата".
 Пенсионерът в крайна сметка признал, че е правил секс с животното, когато бил отведен в полицейското управление. Той казал също, че преди това е правил секс с животни няколко пъти, след като е виждал приятелите муда го правят и „да се наслаждават“.

Манун добавя: „Кравата не е наранена и аз го правя само за удоволствие. Имам приятели, които са го правили и преди, и ми казаха, че чувството е хубаво, така че исках да опитам.“

Превод: БЛИЦ