Мъж с инициали К. П. /43 г./ от Ором се появил преди две вечери в болницата в Суботица. При прегледа е установено, че човекът е бил кастриран. Мъжът казал пред полицаите и лекарите, че бил тръгнал да купува части за колата и за земеделските си машини. Когато минавал през парка в квартал Александрово, бил нападнат от “трима неизвестни мъже, които му поискали 50 евро”.
Той не искал да им даде парите и “двама от нападателите го хванали здраво за ръцете, а третият го кастрирал”, пише сръбският вестник “Блиц”.
След бруталното осакатяване, което по думите на лекарите е невероятно, К. П. дошъл пеша до спешното отделение на болницата, което е на километър от мястото на инцидента. “Когато влезе в спешното отделение и каза, че насила е бил кастриран, си помислихме, че това е някаква шега. Кървеше, но не силно, тъй като на тестисите му бяха направени два разреза, почти като от специалист, както това би направил да кажем ветеринар”, казва доктор Нандор Шелмеше, невролог, който е оперирал К.П. Лекарят каза, че К. П. е в добро състояние и няма опасност за живота му, но поради “загубата на двата тестиса ще трябва да бъдат компенсирани мъжките полови хормони”. /БЛИЦ