Катрин Зита Джоунс и дъщеря й Керис Зета Дъглас наскоро се снимаха заедно за корицата на Vanity Fair Spain. В септемврийския брой на изданието те приличат на две сестри в еднакви костюми с леки разлики в бижутата.
С подготовката на косите на майката и дъщерята е бил ангажиран Стефан Боден. Прическите подчертават тяхната индивидуалност: звездата от Чикаго предпочита да носи права коса, а Карис обича да ги събира на опашка или да са на къдрици.„Много се радвам, че съм на корицата на септемврийския брой с прекрасната си дъщеря“, написа актрисата в Instagram под публикация с корицата на списанието.

Дъщерята на Катрин сподели също чувствата си. „За мен е чест да бъда на корицата на списанието. Благодаря на невероятния екип ”, написа момичето.Актрисата, заедно с дъщеря си, не за първи път се появяват на кориците. Миналата година двойката украси септемврийския брой на списание Town & Country. На снимката Катрин и Карис изглеждат различно, но в същото време страхотно в червени и черни цветове.В интервю младото момиче признава, че вижда майка си като модна икона. Актрисата, най-известна с ролята си във филма "Маската на Зоро", от своя страна, заяви, че се гордее с уникалния стил на дъщеря си.

„Тя е модерно младо момиче. Никога не ми се е налагало да се обръщам към Керис и да казвам: "Мисля, че това е малко неподходящо", заяви Зета-Джоунс пред изданието. - Веднъж тя каза: "Мамо, наистина харесвам този комбинезон." Казах, "Да, но не ти ли се струва, че е твърде дълъг?" Не трябва ли да е по-къс? “ 

Керис отговаря по следния начин:„ Мамо, ти си единствената майка в света, която казва на 15-годишното момиче, че комбинезонът трябва да бъде по-къс. “

Катрин и Карис изглежда имат идеална връзка между майка и дъщеря. 

Превод и редакция: БЛИЦ