Собственик на хотел в Обединеното кралство оскърби няколко лесбийки, сравнявайки ги с диви животни, пише Newshub.

Никол Калдър и нейната приятелка Лорън Инглис били отседнали в Clifton Mount в Нюкасъл. Те били шокирани от отвратителното състояние на стаята, в която били настанени и, след като напуснали хотела, те позвънили на собственика да се оплачат. "На пода имаше трохи, а на дивана жълти петна, които приличаха на боя, казва Калдър.  Исках да взема чаша от шкафа, но беше изцапана с червило."

Въпреки това, вместо извинение и компенсация, собственикът на хотела Анди Сингх изпратил на момичето писмо с обиди. "Хора като теб трябва да бъдат поставени в клетка като диви животни", пише Сингх.

След това той каза, че ги е нарекъл така не поради ориентацията, а поради безпорядъка, който са оставили. "Нямам нищо против хомосексуалистите. Аз съм само срещу лъжците, а тези момичета лъжат. И камерите за видеонаблюдение ще докажат, че съм прав," казва Сингх.

През септември тайванският авиопревозвач EVA Air не позволи на двойка хомосексуалисти с детеда се качат на самолета. Джеф Коб, неговият съпруг и тяхната 19-месечна дъщеря пътуваха от Сан Франциско до Тайпе. Когато дошъл редът им да се качат на самолета, служителите на авиокомпанията казали, че само един от двамата може са пътува с детето, а другият ще трябва да изчака следващ полет.

Превод: БЛИЦ