Една от сестрите в известното семейство се противопостави на системата и публикува нередактирани изображения, показващи нейните гънки и несъвършенства по кожата.

42-годишната Кортни Кардашиян, както всички представители на известното семейство, обича да се появява пред своите 141 милиона последователи в Instagram във възможно най-добрата светлина. Известните сестри нанасят грим в изобилие, правят стилни прически и редактират снимките по такъв начин, че да се превърнат в кукли. Кортни обаче се противопостави на системата и публикува снимка, на която няма и капка ретуш.

Инста дивата позира край басейна в къщата на майка си в Калифорния, САЩ. За снимката Кортни носеше червен бански, който е впит в тялото й, показвайки допълнителни сантиметри отстрани. А гънките и неравностите по кожата само говореха повече за килограмите, които Кортни натрупала по време на карантината. Самата звезда не толкова отдавна призна това.Последователите на Koртни бяха изумени , че една от Кардашияните доброволно се е показала в естествената си форма. Те все още си спомняха случая, когато в интернет изтече нередактирана снимка на сестра й Клои и тя заплаши всички съд, че я разпространяват. А самата Кортни предприе такава стъпка, доказвайки, че представителите на семейство Кардашиян имат същите проблеми с фигурата като обикновените хора.

Вярно е, че радостта на феновете не продължи дълго, защото Кортни Кардашиян изтри публикацията без да посочва причина.

Превод: БЛИЦ