Премиерският котарак Лари нападна и прогони лисица в Лондон. Дългогодишният четириног повелител на "Даунинг стрийт" ясно показа, че е готов да прогони всеки натрапник, достигнал до премиерските прозорци.

Въпреки че е наполовина по-малък, Лари незабавно влезе в отбранителен режим, когато опасният хищник се осмели да навлезе на негова територия. Кадрите показват как двамата врагове се изправят един срещу друг, след което Лари пречупва психологически лисицата и я обръща в бяг.

Тръпката е навсякъде с efbet.com
 

Лари се настанява на "Даунинг Стрийт 10" когато премиер е Дейвид Камерън, все още е на пост при управлението на Тереза Мей, надживява и мандата на Борис Джонсън. А сега охранява и покоите на премиерката Лиз Тръс.

Причината за тази непоклатимост е, че котаракът е щатен ловец на мишки. Макар и вече на 15 години – той със сигурност показа кой е шефът на лисицата.

Това не е първият път, когато Лари упражнява властта си върху своята част от Уестминстър, като дори си позволява да се отнася студено с новодошлата Лиз Тръс, пишат медиите на Острова.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук