В миналото красивата киевчанка Виталия Галямова е покорявала модните подиуми в Украйна. Младата дама не страдала от мъжко внимание, получавала е скъпи подаръци под формата на бижута, лъскави автомобили и дори апартаменти.
Всяко нейно желание моментално се превръщало в реалност. Успяла да стане певица, а малко по-късно се появила на корицата на Playboy. 
Фото © Соцсети

Годините си минавали, а конкуренцията ставала все по-голяма. 

Фото © Соцсети

Виталия не е омъжена. Тя възпитава сама двете си деца.
Въпреки че не спира да качва в мрежата провокативни снимки, предишната й слава не може да се върне. Мястото й било заето от по-млади красавици, а тя се оказала без пари и професия. 

Фото © Соцсети

Носталгията по отминалия лъскав начин на живот накарала украинката да стане момиче за ескорт. Час в компанията на знойната брюнетка не струва скъпо - около 20 000 рубли. А за да не разбере никой от познатите й с какво се занимава, тя решила да практикува новата си професия в руската столица. Фото © Соцсети

Фото © Соцсети

Бившата моделка е разобличена от общественици. Те се промъкнали в стая на елитен столичен хотел, където Виталия била заедно с клиент. Първоначално украинката започнала да отрича за незаконната си дейност, но след като изгледала видео, заснето със скрита камера, признала, че е станала момиче за ескорт, защото се нуждае от пари. 

Фото © Соцсети

Определено на красавицата й трябват много средства. В Инстаграм тя не спира да качва снимки от пътешествията си и кадри, на които позира със скъпи тоалети и разкошни букети. 

Тя никога не е криела отношението си към мъжете - ако някой й плати, в знак на благодарност винаги е готова да направи "нещо приятно". 

"Мъжете си плащат. Можеш да им направиш нещо хубаво. Ако всяка страна е доволна, защо тези отношения да са странни? Нека се страхува да не ме загуби. Защо трябва аз да се страхувам да не го загубя?", казва в едно свое интервю Виталия. 

 

Фото © Соцсети

След като криминалната дейност на Виталия е разкрита, украинката ще трябва да се върне в родината си. Освен глобата, я чака и депортация. Не е изключено руските власти да й забранят да се появява в Москва в продължение на няколко години.

Превод: БЛИЦ