Русия е разтърсена от тежка драма. След като няколко години цялата страна следеше издирването на малко момиченце, се оказа, че русокосото ангелче е жестоко убито.

Вторият баща на изчезналото в Крим дете Александър Пилипенко е направил признания за убийството и е показал къде е скрил тялото на момиченцето. "В процеса на разследването е установена съпричастността към изчезването на детето от страна на неговия пастрок. Той е направил пълни самопризнания и е описал как е извършил престъплението", се казва в съобщение на полицията. "Установено е, че на 12 ноември мъжът е изкарал от дома тялото на доведената си дъщеричка и го е погребал недалече от къщата си. След това е опитал да си създаде алиби, взел е документите на момиченцето и сина си от градината, която са посещавали в опит да напусне границата, но не е успял.

Когато се върнал вкъщи, съобщил в полицията, че детето е изчезнало", разкриват още разследващите. 

До последно бащата твърдял, че детето може би е било отвлечено, но накрая се сринал по време на разпитите и разказал как е станало всичко.

Все още не е ясна причината за жестокото убийство. От полицията допълват, че майката не е знаела за действията на приятеля си.