Собственикът на бордеите BUNNY Ranch Денис Хоф почина на 72-годишна възраст, след като бе открит е безпомощно състояние в леглото след луда купонджийска нощ със суперзвездата на американското порно Рон Джереми в неговия публичен дом Love Ranch South. Това разкри шефът на неговия персонал.

На предстоящите избори за Камарата на представителите Хоф трябваше да се състезава за място в законодателния орган от квотата на републиканците. Порно магнатът е започнал да изгражда своята империя през 1992 година със създаването на Moonlite Bunny Ranch. След това той става собственик на още няколко легални публични домове в щата Невада.  
 

Хоф стана известен през 2002 година, когато HBO излъчи документалната поредица Cathouse, която бе заснета в неговите бордеи. През 2015 година той също издаде книгата "Изкуството на сводника".  
 

Тялото му е било намерени от Джереми, след като двамата празнували 72-годишния рожден ден на Хоф. "Съкрушени сме. Вчера си беше добре, по време на събитие в рамките на кампанията му" , каза шефът на неговия персонал Зак Хеймс пред MailOnline. "Рон Джереми е отишъл да събуди Денис около 11:00 часа сутринта, но го е заварил мъртъв в леглото му. Сигурно е починал в съня си", каза още той. 

Превод и редакция: БЛИЦ