Британка, която практикува връзки с богати женени мъже, разказа за общуването с техните жени. Нейната история е публикувана от Daily Mirror.

Вдовицата Гуенет Лий живее в две държави: периодично посещава Лондон и Калифорния. И на двете места тя има любовници, които й осигуряват луксозен живот. Лий признава, че въпреки многото предимства на общуването с милионери, тя е стресирана от разочарованите им съпруги, които се опитват да се свържат с нея.

Британката сподели история, когато една от съпругите намерила номера й на телефона на съпруга си и се обадила. Жената била пияна и поканила Лий да пие с нея и съпруга й. „Странно, тя дори не ме попита дали съм правила секс със съпруга й, а с този конкретен мъж нямах нищо! Просто отидохме на няколко срещи", казва Ли.

Веднъж жената имала връзка със собственика на медицински клиники в Лондон, чиято съпруга била художник. Тъй като британката колекционирала произведения на изкуството, мъжът я поканил да види работата на съпругата му. Ли дошла в ателието на художника и бързо намерила общ език с нея - жената така и не разбрала, че е срещнала любовницата на съпруга си.

Според Лий неведнъж съпругите на любовниците й са й предлагали тройка. Наскоро тя решила да приеме предложение от новата съпруга на един от партньорите си, която в миналото също била любовница на женен мъж.

Британката отбеляза, че в много отношения реакцията на жените към изневярата на съпруга й зависила от техния произход. Според Ли съпрузите на италианките и испанките внимават да крият връзките си отстрани, защото се страхуват от разрушителния гняв на жените си.

„Испанските и португалските жени също няма да приемат предателството - те ще направят всичко, за да накарат неверния съпруг да се почувства виновен“, казва тя. Британските съпруги, според жената, са най-търпеливи: те се придържат към принципа „не питай нищо и не казвай нищо“.

Превод: БЛИЦ