Разярена британка закла женения си любовник, който тайно от нея се срещал с още една жена, а след това се самоуби, пише Daily Mail.

58-годишният Гари Уилямс бил женен от около 40 години, като близо 30 от тях изневерявал на съпругата си. През 1991 г. той си хванал любовница, а през 2014-а започнал да се среща с 46-годишната Джесена Шеридън. Именно в нейния дом мъжът бил открит мъртъв.Малко преди Коледа миналата година бизнесменът казал на жена си, че ще отсъства по работа, а всъщност възнамерявал да прекара нощта в жилището на Джесена. Във фаталната вечер двамата се скарали по неизвестни причини и Шеридън го намушкала с нож над 50 пъти.

На двата трупа се натъкнали децата на британката, които от няколко дни се опитвали да се свържат с нея. Когато на 29 декември пристигнали в жилището й, на стълбите забелязали последното послание на майка си.

Влизайки в стаята на горния етаж, те се натъкнали на трупа на голия Уилям с множество прободни рани в областта на врата и гърдите и наранявания по ръцете. До него лежал и трупа на майка им.


 
През по-голямата част от живота си Шеридън страдала от психични проблеми, които се влошили след смъртта на 13-годишния й син Уейн при автомобилна катастрофа през 2004 г. През септември миналата година жената дори потърсила помощ, опасявайки се, че връзката й с Гари скоро ще приключи.

„Истинската трагедия в този случай е, че не знаем какво именно е довело до тези ужасни събития и какви са обстоятелствата около нападението над господин Уилямс”, коментират разследващи.