Млада майка от американския щат Илинойс сподели във Фейсбук забавен разказ за ужаса, който е преживяла заради нелепо недоразумение.

През нощта Мариза Елизабет видяла на камерата, инсталирана в креватчето на бебето си, че в леглото на малкия й син има още някой. На монитора шокираната майка различила призрачно лице. Тя била толкова изплашена, че дори не посмяла да влезе в стаята и да види какво се случва. "Бях убедена, че леглото на сина ми лежи призрачно дете. Толкова се уплаших, че не успях да мигна. Исках да се промъкна в стаята му с фенерче, но от страх не успях да го направя”, споделя госпожа Елизабет в мрежата.

Жената успяла да разбере какво се е случило чак на сутринта. Когато влязла в стаята на сина си, на матрака видяла стикер с бебешко лице. Оказало се, че съпругът й просто забравил да сложи покривалото на матрака, когато сменял чаршафите, пише  The Sun.За отрицателно време постът на младата майка събра около 500 000 лайка и 300 000 споделяния. Някои интернет потребители се смеят на случката, отбелязвайки каква голяма страхливка е Мариза. Други потребители пък споделят, че гледката наистина била страховита и мнозина на мястото й също биха се уплашили до смърт.

"Аз също щях да се изплаша до смърт”, пише Angelica Ferrer.
 
"Щях да откача”, отбелязва Tish Angel.
 
"Това наистина е смешно, но защо е трябвало да чака до следващата сутрин? Да, детето е спяло, но аз бих го събудила, ако трябваше да се убедя, че е в безопасност", пише Jaci Cavins.

Превод: БЛИЦ