Майката на 21-годишната моделка, която загина по изключително нелеп начин в Австралия, защити рожбата си. Въпреки огромната трагедия, в мрежата не спират да се подиграват с нелепо загиналото момиче, пише Мирър.

Това накара жената да отговори на всички зложелатели.
 „Как може да пишете подобни неща? Тя има по-малки брат и сестра, те също четат тези неща”, възмущава се почернената родителка.
Тя не изключва троловете да пишат подобни неща заради собствени емоционални проблеми. „Пожелавам ви  да излекувате всичките си травми, които са ви накарали да постъпите по този начин”, съветва тя хората, превърнали дъщеря й в обект на подигравки.Жената добавя, че дъщеря й е била много добър човек, който не е мислел само за себе си. Тя посочва, че Маделин никога не е приемала навътре негативните коментари по свой адрес, тъй като смятала, че те я правят още по-популярна.
Мадалин Дейвис не е първата жертва на скали. Последният смъртен случай е от август 2019 г. – на 27-годишна жена.  Точно по тази причина е поставен предпазен парапет, компанията на Дейвис го е прескочила.