Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл разкри огромна тайна, свързана с булчинската си рокля, съобщава Vogue. Според традициите на сватбата си всяка младоженка трябва да има нещо синьо, нещо старо и нещо, което е взето назаем.

Американката реши да съчетае старото и чуждото в една вещ и сложи на главата си тиарата, която е принадлежала на бабата на Елизабет Втора - кралица Мери. Диадемата има 11 блестящи секции, осеяни с големи и малки брилянти. Тя е била изработена за кралица Мери през 1932 г., за да се съчетае с разкошната брошка, която вече била получила като сватбен подарък през 1893 г.

Що се отнася до синьото, в трейлъра към новия документален филм за кралицата на Великобритания Елизабет II Queen of the World Маркъл признава, че във воала й е било пришито малко парченце от роклята, с която е била облечена на първата си среща с принц Хари.

„Тук някъде има малко парченце... Видяхте ли го? Парченце синя тъкан, което е зашито вътре? Това е мое. То е от роклята, с която бях на първата ни среща”, казва принцесата в клипчето.

Изплуваха секретни детайли около сватбата на принц Хари и Меган Маркъл!
 
 
Премиерата на филма Queen of the World във Великобритания ще бъде тази седмица. Американският канал HBO ще го излъчи на 1 октомври.

Падна голяма тайна, свързана с Меган Маркъл и красивата й сватбена прическа (СНИМКИ)

Бившата актриса Меган Маркъл се омъжи за принц Хари на 19 май тази година в рокля на Givenchy.

 

Малко след церемонията тя разказа защо е избрала точно тази марка. Авторката на сватбения тоалет – Клеър Уейт Келър, е отявлена феминистка.

Край на мистерията! Ето какво се крие зад най-известната СНИМКА от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл!

Макръл решила да подкрепи Клер и по този начин публично да изрази уважението си към жените дизайнери.

Превод: БЛИЦ