Първата дама на САЩ Мелания Тръмп налага нови модни правила в дрескода. Ролята идеално подхожда на съпругата на Доналд Тръмп Мелания. Красавицата винаги е с елегантни тоалети, а стройните й крака са подчертани от изящни обувки на ток.
Понякога обаче 46-годишната половинка на новия американски президент си позволява смели модни експерименти, като този от 4 февруари тази година. Това бе първата й поява пред публика след встъпването на длъжност на съпруга й. Семейство Тръмп се качи на самолета за Флорида, за да отдъхне в курортното градче Палм Бийч.Снимките, които репортери й направиха от летището, веднага привлякоха вниманието на  модните експерти.За пътуването бившата моделка бе избрала къса червена рокля на Givenchy, малка чантичка и обувки тип балеринки на Christian Louboutin.Модните експерти бързат да отбележат, че за първи път виждат съпругата на президента на ниски обувки.


Редактори  на списания пък отбелязват, че Мелания може да са позволи да сменя правилата за дескода на първата дама, както и че Белият дом досега не е имал толкова красива дългокрака стопанка.  

Източник: woman.ru