Мъж от Флорида, който позирал като домакиня, за да привлича мъже в дома си, се призна за виновен, че правил секс касети с 150 неподозиращи мъже и ги качвал на порнографски сайтове.Брайън Денмустие, 32-годишен, се призна за виновен в две обвинения в незаконно прихващане на устни съобщения в четвъртък.Денмустие беше арестуван през юли, за това, че е правил незаконно заснемане на сексуални актове за порнографски сайт, според Маями Хералд.

От 150-те мъже, поне 80 от тях не са знаели, че Денмустие ги записва.Денмустие използвал потребителското име "susanleon33326" на сайт, който сам създал, наречен StraightBoyz.net.Прокурорите изброили три жертви по обвинителен акт, свързан с уебсайта, който обещали видеоклипове на гейове, които примамвали хетеросексуални мъже да правят секс.Мъжете във видеоклиповете били с тъмни очила.

На снимките в Туитър страницата на Денмустие се вижда, че носи перуки, грим, чорапогащи, токчета и рокли, докато се подготвял за опитите си с различни мъже.

В една снимка той носи леопардов сутиен,  за прашки и обувки с червени токчета и черни чорапогащи.

Денмустие  е заплашен от затвор до 10 години. Три от  обвиненията срещу него ще бъдат свалени като част от неговата сделка с прокуратурата.
Уеб сайтът му вече не работи, но няколко видеоклипа все още могат да се видят на други порно сайтове.

Превод: БЛИЦ