Историята на 34-годишната Мишел Коакли, която живее в английското абатство Уитби, е повече от потресаваща. Всичко започнало през 2010 година, когато тя била диагностицирана с куп заболявания – менингит, морбили, проблеми с щитовидната жлеза и гръбнака. 

До този момент Мишел живеела на пълни обороти – работила на няколко места, излизала с приятели, постоянно пътувала и се забавлявала. 

Младата жена запълвала всеки миг от живота си с нещо, за да може да преживее загубата на баща й Артър Коакле. Мъжът загинал на 61 години при самолетна катастрофа, станала през юни 2009 година.

Оказало се, че напрежението директно е ударило здравето й, затова на младата жена й се е наложило да прекарва повече от времето си на легло.

„Спях по около 22 часа на ден. Първоначално прекарвах в леглото около 13 часа, но после болните станаха толкова големи, че едва мърдах и затова предпочитах да спя. Така бе за период около две години. Но един ден се събудих – буквално и преносно, и видях какво се е случило с тялото ми. Останах потресена”, спомня си Мишел.

Но какво толкова е станало с нея, след като е спала по 22 часа в продължение на две години, както и снимки, ще видите на jenata.blitz.bg