Светът на мистериите и неизвестното винаги е привличал вниманието на любознателните изследователи. Но какво правите, когато внезапно срещнете нещо непознато точно на прага на дома на принц Хари и Меган Маркъл? 

Точно такава ситуация се е случила с любознателен ловец на НЛО, който внимателно изучава небесните явления.

Новината за осемметровия диск, открит в непосредствена близост до луксозното имение на херцога и херцогинята на Съсекс в Монтесито, Калифорния, обиколи света със скоростта на светлината. 

Фотограф засне НЛО, летящо по време на коронацията на Чарлз III СНИМКА

Изследователят със зорък поглед Тони Морено откри мистериозен обект в картографската услуга Google Earth. Този диск предизвика изключителен интерес и, много вероятно, може да постави в неудобно положение самата Национална аерокосмическа агенция (НАСА).

Само на 25 мили от резиденцията на принц Хари и Меган Маркъл Тони Морено откри мистериозен обект и невероятната сянка, която хвърляше. 

Това събитие не можеше да остане незабелязано, изследователят бързо направи необходимите снимки и изложи своята хипотеза.

Според Тони Морено феноменът може да причини големи проблеми в предстоящия доклад на НАСА за неидентифицираните летящи обекти (НЛО). 

През последните няколко месеца агенцията засили изследванията и наблюденията на мистериозни обекти, но откритието в близост до дома на принц Хари и Меган Маркъл е истинско предизвикателство за космическите специалисти.

Тони Морено подчертава, че осемметровият диск е нещо уникално и невероятно, което изисква допълнително проучване. 

Той призовава НАСА и други космически организации да проведат задълбочено проучване на този обект, за да разкрият неговите тайни и да отговорят на вълнуващите въпроси, които занимават умовете на много хора по света.

Но какъв е този диск? 

Възможно ли е извънземен живот или тайни технологии да се крият на това място , които са под щателно наблюдение от НАСА? 

Това са въпросите, които възникват в съзнанието на всеки, който чуе за тази удивителна находка.

Нашите представи за космоса и света като цяло може да се променят, ако този диск се окаже наистина свързан с извънземна цивилизация.

Необходимо е обаче внимателно проучване, преди да се правят прибързани заключения. НАСА и други експерти по изследване на космоса трябва да се справят с предизвикателството да отключат всички тайни на този енигматичен диск.

 Те трябва да установят неговия произход, природа и възможни последици за нашето разбиране на космическата реалност.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук