На 17 февруари стана ясно, че Кралят на сръбската музика Шабан Шаулич е починал след тежка автомобилна катастрофа в Германия. Инцидентът стана в Билефелд, недалеч от Дортмунд. Само преди няколко дни се разбра, че лошите новини за семейството на трагично загиналия Шаулич нямат край.

Но оказа се, че близките на певеца са изправени пред ново изпитание.

БЛИЦ припомня, че на погребението на Шаулич се появи загадъчен мъж, за който в последствие се разбра, че е незаконният му син Робърт.

Появи се информация, че той ще се опита да вземе част от наследството на Шабан. Според сръбските медии Роберт Омалев Шаулич ще внесе иск в съда, чрез който да докаже, че е син на певеца и така ще претендира за част от наследството му. Според адвокати, ако това се докаже вдовицата на Шаулич и близките му няма да могат да направят нищо, въпреки завещанието му, и ще трябва да делят всичко с незаконния му син.

Това провокира дъщерята на царя на сръбската музика Илда Шаулич проговори за завещанието на баща си."След смъртта на баща ми не давам интервюта. Не знам какво пишат за мен и семейството ми - тяхна воля. Завещанието му още не е изпълнено и не искам да коментирам нищо", каза Илда, цитирана от сръбския "Блиц".Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!